0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Alphense Boys MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Alphense Boys MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Door Artur Holthuijsen | 20 november 2016 | Wedstrijdverslagen

Met weer een uitwedstrijd voor de boeg waren we allemaal toch vrolijk, ondanks de wind die behoorlijk aanwezig was met een zonnetje was het te doen.

De scheids begon de wedstrijd en ik was nog bezig met een doel van de lijn halen, vreemd. Maar goed er kwam direct een aanval, maar de bal was achter de lijn dus een achterbal zou je denken, niets was anders waar, het spel mocht door en er viel direct een tegen goal. De bal was maar 50 cm over de achter lijn, heel goed te zien door mij want ik stond op de achterlijn. Maar de scheids gaf aan (vanaf de midden cirkel) dat de bal helemaal over de lijn moet zijn geweest!

We waren wakker en de wedstrijd was begonnen, de bal ging uit over de zijlijn en ik gaf als vlagger aan dat de bal 100% over de lijn was, dat mag blijkbaar niet (daar sta ik voor, dacht ik altijd) Er moest een ander vlagger komen, Monique bedankt. De 2 – 0 viel ook heel snel, het zou weer zo’n wedstrijd worden. Maar we werden beter en speelden gewoon fantastisch voetbal, maar Naomi schoot over of in de handen van de keeper. net voor rust kreeg Naomi een hele mooie bal van Jasmijn en Naomi maakte het heel goed af 2-1. Na rust gingen we op de zelfde voet door, wat een kansen, Kim alleen op de keeper maar net niet, Manisha alleen op de keeper maar ook niet, Esther op de paal maar Lisa stond goed opgesteld en tikte de gelijkmaker binnen 2 – 2 meer zat er niet in. Ondanks dat wij veel beter waren en heel goed tikte met elkaar was een gelijkspel het maximale maar een overwinning was echt verdiend geweest, goed gebald meiden, volgende keer hopen op een eerlijke scheidsrechter.

Arthur Holthuijsen


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie