0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Cabauw MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Cabauw MO17-1 – Rohda76 MO17-1

Door Artur Holthuijsen | 17 november 2016 | Wedstrijdverslagen

Met een wedstrijd bij Cabauw is het altijd behoorlijk storm achtig, niet alleen het weer maar ook ons spel was vergelijkbaar.

We begonnen goed en er was weer strijd en inzet van alle spelers, de aanvallen waren er wel maar het afmaken lukte niet. Onze doel vrouw kreeg ook nog een aantal ballen te verwerken, maar stond goed opgesteld. Door een schot op doel van redelijke afstand door Brittenay rolde de bal zomaar voor Jasmijn haar voeten en die twijfelde niet en schoot de 0- 1 binnen. Helaas in de laatste minuut voor rust was het Denise die een tegenstander vloerde in de 16, dus een penalty tegen, er was geen opzet maar goeie inzet bij Denise, maar de scheids was heel zeker en de 1-1 stond op het bord. In de 2e helft waren we best aan elkaar gewend maar hadden moeite om weer in de wedstrijd te komen. De tegenstander kreeg een vrije trap buiten de 16 mtr en die ging erin 2-1 achter. We bleven vechten en gaven het niet op. Jasmijn schoot op doel maar de keeper had de bal niet klem en Gerjanne stond goed op te letten en schoot hem dit keer wel in het doel 2 – 2. Eerder had ze een hele goeie kans maar die ging hoog over. Jasmijn viel weer geblesseerd uit wegens een trap tegen haar zere knie. We hebben weer goed als team gevochten.

Arthur Holthuijsen


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie