0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Gouda MO13/1 – ROHDA ’76 MO13/1

Door Henk Francken | 22 november 2016 | Wedstrijdverslagen

Het was voor heel wat meiden afgelopen zaterdag al heel vroeg. 7:30 uur stonden we klaar om te vertrekken. JO11-5M was net vertrokken. Nu gingen wij even de koppen tellen. 12?? Er moesten er toch 13 zijn? Even kijken wie we missen….. “Aha T. uit MO15 missen we.” We hadden haar gevraagd om ons te versterken zodat we toch een extra wissel hadden. “Het is toch niet zo dat ze met JO11-5M mee is naar Woerden.” Na wat heen en weer gebel bleek ze toch bij het verkeerde team te zijn ingestapt. Gelukkig is dit opgelost voordat de wedstrijd in Gouda begon. (zie verslag JO11-5M). Sana ging ondanks haar blessure toch mee. In de kleedkamer bespraken de tactiek voor de wedstrijd. Even snel nog een warming-up en de wedstrijd kon beginnen.

We begonnen snel te voetballen, snel naar voren. Maar Gouda kreeg ook snel een kans. Het was weer onze beurt om aan te vallen. Rolinde kwam van de rechterkant en gaf een paas naar Imane 0-1! Gouda ging aanvallen. Carmen lette goed op en maakte een mooie redding. Gouda kreeg een hoekschop. Er werd 3 keer over de bal geschoten gelukkig geen doelpunt. Gouda bracht de al weer voor het doel en nu scoorde ze wel. 1-1. Gouda had de smaak te pakken en maakte al snel de 2-1. Een mooie aanval van ons was er in de maak. Malika gaf een mooie pass op Elise en via de binnenkant van de paal maakte ze dit doelpunt. 2-2. We bleven lekker voetballen. De passes volgde elkaar op. Daniëlle gaf een pass op Malika. Ze schoot tegen de keeper, maar gelukkig lette Elise goed op en maakte de 2-3!! Dit was ook de ruststand.

Ook de tweede helft werd er goed gevoetbald. Maar Gouda ging in de aanval. Onze verdediging lette even niet op en de 3-3 werd gemaakt. We wisten elkaar weer goed te vinden en speelde de bal goed naar elkaar over. Uiteindelijk kwam de bal bij Samia, ze schoot de bal richting het doel….. maar helaas kwam de bal op de lat. De bal kwam weer voor haar voet en de tweede keer zat de bal er wel in. 3-4!! We kregen nog genoeg kansen en hoekschoppen. Maar helaas kwam hier geen doelpunt meer uit. Door een goed oplettende verdediging kreeg Gouda ook geen kansen meer. Het eindsignaal klonk! Yesss….we hebben gewonnen!!


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie