0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA ’76 MO13/1 – Cabauw MO13/1

ROHDA ’76 MO13/1 – Cabauw MO13/1

Door Henk Francken | 29 november 2016 | Wedstrijdverslagen

In de ze drukke tijd van Sinterklaas, surprises en kadootjes, vonden we zaterdagochtend nog tijd voor een thuis wedstrijd tegen Cabauw. 8:45 uur stonden we met z’n allen klaar om ons voor te bereiden voor de wedstrijd. In de kleedkamer werd Renaldo al gemist. Hij moest namelijk ”werken”. Na even wat besproken te hebben werd er hard op de deur gebonsd. Daar stond iemand voor de deur. Het is een vreemdeling zeker. Die verdwaald is zeker. Het was Piet. Uit de kleine zak kregen we allemaal wat lekkers. Maar in de grote zak zat voor iedereen een kadootje. Dank je wel Piet! Hij moest snel weer verder bij andere mensen aan het “werk”. Nu snel omkleden en warm lopen.

De wedstrijd kon beginnen. Het was al snel duidelijk dat wij het spel konden bepalen. Al snel maakte Elise een doelpunt, maar helaas…………. ze stond buitenspel. We bleven toch het spel bepalen. Toch kwamen er al snel nog meer kansen. Rolinde gaf een mooie pass op Samia en met een hard schot kwam de bal tegen het net. 1-0!! De kansen bleven komen. Imane schoot tegen de buitenkant van de paal. En Samia schoot nog een keer op doel. Helaas waren dit geen doelpunten. Als Cabauw op onze helft kwam viel het op dat Carmen goed aan het opletten was. Op eigen helft kreeg Imane de bal. Na een lange sprint met een paar mooie kapbewegingen om haar tegenstander heen, kwam ze vrij voor het doel en maakte de 2-0!!!! Dit was ook de ruststand.

In de kleedkamer hoefden we de meiden niet te motiveren. Ze hadden veel zin om ook de tweede helft te laten zien wat ze kunnen. Weer domineerden we de wedstrijd. De ene kans volgde de andere kans op. Maar dit leidde nog niet tot een doelpunt. Cabauw kreeg ook een hele mooie kans om een doelpunt te maken. Maar gelukkig voor ons rolde de bal maar net voorlangs. Nu wij weer in de aanval. Bij deze aanval rolde de bal over de achterlijn. Een hoekschop voor ROHDA. Fiene kwam helemaal van achter aan gesneld om ook deze hoekschop te nemen. (ze nam alle hoekschoppen voor haar rekening) De bal kwam voor het doel bij Elise. Zij wist de bal achter de keepster te krijgen. 3-0! Een schot van Malika wist de keepster van Cabauw mooi te stoppen. Het passen ging ROHDA goed af. Zo kwam de bal bij Elise, die de bal aan Anouk gaf. Anouk schoot de bal via de binnen kant van de paal in het doel. 4-0!! Het zag er even naar uit dat Nisrine de 5-0 ging maken, maar dat is helaas niet gelukt. 4-0 een prima uitslag van een goede wedstrijd.

Foto’s van deze wedstrijd

 


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie