0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 JO17/2 – BVCB JO17-4

Rohda’76 JO17/2 – BVCB JO17-4

Door Piet Vlasveld | 6 november 2016 | Wedstrijdverslagen

Tweede wedstrijd in de competitie, nadat we de eerste wedstrijd tegen DSO Jo17-6 met 0-4 hadden gewonnen was de verwachting hoog gespannen. De voor ons totaal onbekende tegenstander was om 11:00 aanwezig na het warmlopen in een lekker najaarszonnetje begon de wedstrijd om 11:35. Direct na de aftrap zetten we druk op de tegenstander die aan het zoeken was naar oplossing om onder onze druk vandaan te komen.  We kregen een aantal leuke kansen met onder andere een kop kans van Dinant welke naast ging. Ver in de eerste helft krijg Sander de bal op de rand van de 16 en krijgt deze bij Kevin die de bal netjes achter de keeper krijgt. dat is dan ook de ruststand.

In de rust even de tactiek bepreken en weer het veld op. De tegenstander wordt feller de wedstrijd wordt onderbroken door de ene na andere overtreding. De eerste gele kaart van deze wedstrijd laat dan ook niet lang op zich wachten. Al strijdend komen door een doelpunt van Kevin op 2-0, door een moment van onoplettendheid staat het echter binnen 5 min na ons tweede doelpunt 2-1.

BVCB gaat er harder en harder in, onze spelers krijgen het zwaar te verduren. Dinant breekt door de verdediging en wordt hard onderuit gehaald door de keeper licht geblesseerd gaat hij even van het veld af. Ook Kevin weet door de verdediging heen te breken hij wordt door de laatste man onderuit gehaald, hij wordt gewisseld voor Panush welke direct de vrijetrap gaat nemen, prachtige genomen beland de bal achter de keeper 3-1 dit is ook de eindstand.

6 punten uit twee wedstrijden is een goed begin van de competitie.

Ik wil ook de site van Jim Bockom onder de aandacht brengen, daar staat de foto`s van de Jo17-2 op.

Rohda JO17-2 – BVCB JO17-4


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie