0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 MO17-1 – Blijdorp MO17-1

Rohda’76 MO17-1 – Blijdorp MO17-1

Door Kees van der Wilk | 27 november 2016 | Wedstrijdverslagen

Met nu een thuis wedstrijd op het menu, en een prima voetbal weertje konden we lekker van start. Het was een evenwichtige wedstrijd, waar aan beiden kanten werd gevochten voor de bal. Over de rechterkant via Gerjanne waren we het gevaarlijkst, ze kwam goed haar tegenstander voorbij en gaf meerder voorzetten. Helaas kwam daar nog geen doelpunt uit, Manisha had een hele goeie kans maar hij ging net voor langs. De tegenstander gaf zich niet snel gewonnen en zij hadden ook een snelle rechtsbuiten, maar Denise had haar goed klem iedere keer. We gingen met 0-0 de rust in. De 2e helft gingen we op dezelfde voet verder. We kregen een corner tegen waaruit een raar doelpunt kwam 0-1 achter, terwijl wij heel veel kansen hadden maar door Naomi op de paal ,Jasmijn hoog over, Esther ook hoog over. Met nog 3 minuten te gaan kregen we een vrije trap mee, Esther nam deze vrije trap goed en gaf hem voor in de 16, Gerjanne hoefde deze alleen maar aan te tikken, en dat deed ze heel goed en de 1-1 was gemaakt. Wederom goed gevoetbald met zijn allen. eindstand 1 – 1.

Arthur Holthuijsen


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie