0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 nadert koploper

Rohda’76 nadert koploper

Door Ad van den Herik | 13 november 2016 | Wedstrijdverslagen

Door een eenvoudige 3-1 overwinning op Kamerik mengt Rohda’76 zich nadrukkelijk in de strijd om de bovenste plaatsen. Koploper FC Oudewater verloor verrassend waardoor de achterstand op de lijstaanvoerder nog maar 2 punten bedraagt.

,,Het eerste half uur speelden we goed,’’ meende coach Boris van Es. ,,Daarna sloop er gemakzucht in ons spel.’’ Op dat moment leidden de Bodegravers al met 2-0. Dick van Dam liet de thuisploeg voor de eerste keer opveren, 1-0. Door een benutte strafschop tilde Tim van der Werf de marge naar 2-0. In de tweede helft caramboleerde de bal via het hoofd van Mitchell van Waveren voor de derde keer in het doel van Kamerik, 3-0. De bezoekers mochten uiteindelijk nog wat terugdoen en de eindstand op 3-1 bepalen. Door de remise van Hazerswoudse Boys en Gouda, neemt Rohda’76 nu de tweede plaats op de ranglijst in. Zaterdag 26 november staat er een pittige uitwedstrijd op het programma. Dan gaan de Bodegravers op bezoek bij NSV’46. De ploeg uit Noorden verraste koploper FC Oudewater met maar liefst 7-0.

Foto-onderschrift:  Mitchell van Waveren wordt op de huid gezeten.
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie