0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 stoomt op

Rohda’76 stoomt op

Door Ad van den Herik | 6 november 2016 | Nieuws

Door een 2-1 overwinning op Hazerswoudse Boys – de nummer twee van de ranglijst – blijft Rohda’76 meestrijden om de bovenste plaatsen in de vierde klasse C. De achterstand op de verslagen concurrent bedraagt nog één punt.

Echt eenvoudig kwam de overwinning niet tot stand. De gasten deelden na amper vijf minuten de eerste tik uit, 0-1. Daarna volgde nog een uitstekende mogelijkheid op de 0-2. Die bleef onbenut. Via Roy Snijder trokken de blauwhemden binnen een half uur de stand gelijk, 1-1. Op dat moment een juiste afspiegelingen van de krachtsverhoudingen binnen de lijnen.

Na de rust toonde Rohda’76 zich de bovenliggende partij. Dat Tim van der Werf uit een corner koppend de 2-1 tegen de touwen werkte, paste volledig in het wedstrijdbeeld. Een doelpunt dat waarschijnlijk ook in Oudewater met gejuich werd begroet, want de plaatselijke FC liep door het verlies van Hazerswoudse Boys drie punten verder weg van de directe belager. Na een lange periode van blessureleed, maakte Dick van Dam zijn rentree in de hoofdmacht van Rohda’76.

Aanstaande zaterdag speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt Kamerik naar sportcomplex De Broekvelden. De bal rolt vanaf 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Tim van der Werf (10) kopt de winnende 2-1 binnen.
Foto Kees van der Wilk.

Foto’s van deze wedstrijd


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie