0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Veiling Rohda Business Club levert 8.000 euro op

Veiling Rohda Business Club levert 8.000 euro op

Door Ad van den Herik | 13 november 2016 | Nieuws | RBC

Het diner en de daaraan gekoppelde veiling van de Rohda Business Club (RBC) heeft ruim 8.000 euro opgeleverd. Dat bedrag stort de RBC op de rekening van Rohda’76 om de bouw van een nieuwe materialenopslag te financieren. ,,Een fantastisch resultaat,’’ geniet RBC-voorzitter Erik Dijk nog na.

Voor het diner hadden 60 ondernemers en hun genodigden zich aangemeld. Die kwamen naar het Evertshuis in de Julianastraat. Daar wachtte een diner, bereid door Edwin van den Heuvel van Koksvisie. Deze culinaire topper is huiskok van de directie van Aegon. Ook was Van den Heuvel twee jaar geleden één van de geselecteerde koks voor de nucleaire top in Den Haag. Niemand minder dan John Zonderop trad op als veilingmeester. Een rol die hem uiteraard op het lijf geschreven is. Hij liet de aanwezigen bieden op een rijk geschakeerd aanbod van producten en diensten. Al met al een geslaagde avond die Rohda’76 aan een mooie bijdrage heeft geholpen.

Voor haar leden organiseert de RBC periodiek bijeenkomsten en uitstapjes. De ene keer staat een actueel thema of een bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt de nadruk meer op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Of, zoals dit keer, het binnenhalen van geld dat ten goede komt aan Rohda’76.

Het bestuur  van de RBC bestaat uit voorzitter Erik Dijk, Danny de Vries (secretaris), Maurits Versteegh (Rabobank Rijn- en Veenstromen), Wulfred Beijeman (Kubus, penningmeester) en
Oscar Zoomers (Retail Innovation Company).

Foto-onderschrift: Impressie van het diner en de veiling van de Rohda Business Club


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie