0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 29 oktober : De cijfers en foto’s

Zaterdag 29 oktober : De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 1 november 2016 | Nieuws

Na twee zaterdagen waar er niet veel wedstrijden waren, was er weer een mooi groot programma. Ook de eerste wedstrijd dag dat de jeugd is begonnen aan de nieuwe competitie, helaas waren er toch weer een hoop nederlagen te noteren. Al hoorde ik wel hier en daar dat de nederlagen kleiner waren als in de bekercompetitie, laten we maar hopen dat de resultaten weer beter gaan worden.

Ook op de zaterdag vielen de totaal cijfers weer negatief uit. Er werden 29 wedstrijden gespeeld en daarvan werden er 12 van gewonnen, er waren 15 nederlagen en er werd 2 keer gelijk gespeeld. We maakte 72 doelpunten er we kregen er 98 tegen.

Rohda’76 1 speelde tegen Bergambacht een stuk beter als de twee wedstrijden daarvoor. Met vlagen werd er weer uitstekend gevoetbald en werd er zeer verdiend ,met 3-0 gewonnen.
Rohda’76 2 kreeg met 5-1 een pak slaag van NSV 3.

De meiden van MO19-1 pakte een mooie 2-1 overwinning op WVC MO19-1. De jongens van JO17-1 blijven het keurig doen, nu werd er met 4-3 gewonnen van Meerburg JO17-1. De MO17-1 verloor met 3-1 van Groeneweg MO17-1. Rohda’76 JO15-1 won op ons mooie hoofdveld met 4-3 van Bernardus JO15-1

Ik wil bij deze alle schrijvers die wedstrijdverslagen in sturen (het worden er gelukkig  steeds meer ) hartelijk bedanken. Alleen een kleine opmerking, in deze tijd dat bijna iedereen een smartphone heeft zou het leuk zijn als er een foto wordt bijgestuurd, dat maakt het verslag net wat leuker. De Rohda fotograaf kan tenslotte niet bij elke wedstrijd aanwezig zijn.

Dit was het weer voor deze zaterdag , tot volgende week,
Met vriendelijke groet,
Kees van der Wilk

Foto’s van deze zaterdag  Klik hier >>>


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie