Home » Zaterdag 5 november: De cijfers en foto’s

Zaterdag 5 november: De cijfers en foto’s

Door Kees van der Wilk | 6 november 2016 | Nieuws

Op deze zaterdag waar de zon en regen zich constant afwisselden, kan ik u mededelen dat voor het eerst dit seizoen de cijfers aan de positieve kant uitvielen. Van de 28 gespeelde wedstrijden werden er 14 van gewonnen, er waren 7 gelijke spelen en we verloren 7 keer. We maakten 91 doelpunten en we kregen er 73 tegen.

Rohda’76 1 pakte een uitstekende 2-1 overwinning op Hazerswoudse Boys 1, uiteindelijk gaf het eerste half uur na rust  de doorslag toen een zeer goed Rohda’76 de winnende 2-1 maakte door een prachtige kopbal van Tim vd Werf. Voor de Rust was het Roy Snijder die de gelijkmaker maakte. Volgende week wacht de thuis wedstrijd tegen Kamerik.

Rohda’76 2 gaf tien minuten voor tijd onnodig een  2-0 voorsprong weg tegen DSO 4 en speelde met 2-2 gelijk.

Rohda’76 5 won met 9-1 van DSO 6 en staat er uitstekend voor, zal de droom van coach Andries uitkomen dat de mannen voor het kampioenschap kunnen gaan

De jongens van JO17-1 waren met 3-0 te sterk voor RCJ JO17-1. Rohda’76 JO17-2 wisten ook hun tweede wedstrijd winnend af te sluiten, BVCB JO14-4 werd met 3-1 verslagen. Het zelfde geldt voor de JO15-1, die waren met 5-2 te sterk voor Jodan Boys JO15-4. Het wordt ééntonig maar ook Rohda’76 JO15-2 pakte de tweede overwinning, ruim met 7-0 werd eer gewonnen van VEP JO15-3

In een zeer spectaculaire wedstrijd speelde Rohda’76 JO13-1 met 4-4 gelijk tegen Alphia JO13-1

Rohda’76 JO9-1 staat aan de leiding na de 6-2 overwinning op ESTO. Ook de JO9-2 wist voor de tweede keer te winnen, met 2-0 van Sportlust