0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zwervers MO13/2 – ROHDA ’76 MO13/1

Zwervers MO13/2 – ROHDA ’76 MO13/1

Door Henk Francken | 16 november 2016 | Wedstrijdverslagen

Er moet nog even wat bij gekletst worden. Vorige week was er geen verslag van de meiden. Ik was er zelf helaas niet bij daarom is er geen verslag van de wedstrijd uit tegen RVC ’33 MO13/1. Maar de meiden hebben een mooie winst van 1-3 mee naar huis genomen.

We stonden om 10:00 uur klaar om te vertrekken, moesten Sandra en Renaldo plotseling weg. Ze konden helaas niet mee naar Capelle a/d IJssel. Na wat passen en meten  zijn we in de auto’s gestapt en naar Capelle gereden. Na een kleine bespreking in de kleedkamer en een goede lange warming-up, kon de wedstrijd beginnen.

We gingen goed van start en we kregen meteen wat kansen. Rolinde had een mooie kans om de openingstreffer te maken. Maar helaas hij ging er niet in. Even later had ook Sana een kans op het eerste doelpunt van de wedstrijd. Ook nu bleef het bij een kans. De wedstijd ging eigenlijk maar één kant op, naar het doel van de zwervers. Tegen het einde van de eerste helft kregen we een hoekschop. Malika nam de hoekschop en na wat heen en weer gepingel kwam de bal bij Imane. Ze plaatste haar voet tegen de bal en………. DOELPUNT!!! 0-1!!! Met deze stand gingen we ook de rust in.

In de rust kregen we gelukkig goed berichten van Renaldo en Sandra. Dit was voor ons een opluchting. De tweede helft begon met Carmen in het veld i.p.v. in het doel. (Ze wilde het toch eens proberen). De eerste helft stond Anouk op het doel. De wedstrijd werd steeds grimmiger. Veel trekken en duwen. (Volgens de scheids hoort dat erbij) Fiene wilde de bal een flinke knal naar voren geven, maar de bal kwam recht in het gezicht van Nisrine. Dit was een zeer pijnlijk moment. Ook viel Sana geblesseerd uit. (gekneusde pink bleek later) Zwervers kwam nu ook meer aan aanvallen toe. Ze wisten dan ook de 1-1 te maken. Gelukkig stond Anouk goed in de weg om erger te voorkomen. We gingen met 1 punt naar huis. De meiden hebben deze wedstrijd met veel RESPECT gespeeld.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie