0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Club van Honderd verwelkomt 100e lid

Club van Honderd verwelkomt 100e lid

Door Ad van den Herik | 26 december 2016 | Nieuws

Hij luistert naar de naam Fred Verzijl. De speler van het 8e elftal van Rohda’76 meldde zich onlangs als 100e lid van de Club van Honderd van Rohda’76. Die vreugdevolle gebeurtenis liet het bestuur van de Club van Honderd niet ongemerkt voorbijgaan. Verzijl kreeg uit handen van voorzitter Ad van den Herik een lekkernij (Echte Bakker Ko van Daalen) en een tegoedbon (Visgilde Teun van der Toorn)  voor de feestdagen. ,,Doordat we de grens van 100 leden hebben overschreden, kunnen we nog meer investeren in verbeteringen bij Rohda’76. Verbeteringen waarvoor binnen de reguliere verenigingsbegroting geen financiële ruimte is,’’ laat Van den Herik na de succesvolle ledenwerfactie weten.

Leden van de Club van Honderd betalen jaarlijks 50 euro. Ieder lid ontvangt een pasje. Op vertoon daarvan krijgen zij aantrekkelijke kortingen bij diverse ondernemers in het dorp. Wie zijn pas gedurende het hele jaar handig gebruikt, kan zelfs zijn contributie terugverdienen.

De Club van Honderd van Rohda’76 is in 1993 opgericht. In die bijna 25 jaar investeerde zij meer dan 100.000 euro. Een tribune, 2 nieuwe kleedkamers, veldverlichting, een speeltuin en dug-outs zijn daar enkele voorbeelden van. Momenteel spaart de Club van Honderd voor een nieuwe materialenopslag. Die moet de bestaande desolate zeecontainers vervangen.

Ook lid worden? Kijk op deze website bij Sponsoring -> Club van Honderd.

Foto-onderschrift: Fred Verzijl (l) ontvangt van voorzitter Ad van den Herik enkele presentjes. Rechts penningmeester Marcel de Koning. Secretaris Dennis Lutjes ontbreekt op de foto die Danny de Vries heeft geschoten.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie