0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van Es en Rohda’76 samen verder

Van Es en Rohda’76 samen verder

Door Ad van den Herik | 11 december 2016 | Nieuws

Ook in het seizoen 2017-2018 weet Rohda’76 zich verzekerd van de diensten van trainer Boris van Es. In augustus begint de 42-jarige Bodegraver aan zijn vierde voetbaljaar bij de Bodegraafse hoofdmacht. ,, Ik heb bijgetekend omdat er nog genoeg potentie in de groep zit. Verder vind ik dat we beter zijn gaan voetballen. Er is onderling een goede klik en dat is best mooi na een moeilijk afgelopen seizoen,’’ motiveert Van Es zijn keuze. Hij heeft zelfs een optie genomen op een vijfde Rohda-jaar om de talentvolle B-junioren richting selectie te begeleiden.

De oefenmeester bezet met zijn elftal momenteel een derde plaats in de vierde klas. Hij wil bij de top vier eindigen. Die klassering betekent in ieder geval het spelen van nacompetitiewedstrijden. ,,Ik voel me thuis bij de club. Rohda’76 moet een stabiele derdeklasser worden,’’ speculeert Van Es.

Rohda’76 hervat de competitie op zaterdag 28 januari met een thuiswedstrijd tegen Alphia.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie