0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Noodroep barbezetting!!
bar rohda

Noodroep barbezetting!!

Door Beheerder | 22 december 2016 | Nieuws

bar rohdaDit is een oproep aan alle leden en betrokkenen van sv Rohda ’76. Afgelopen jaren is de barbezetting erg krap geweest maar is er met hard werken toch bereikt dat de bar elke zaterdag bemand was en door kon draaien. Voor velen lijkt dat een gewone zaak. Dat is het echter niet. Op dit moment kampen we met een groot tekort aan vaste en flexibele medewerkers achter de bar. Als we niet binnen twee weken een passende oplossing hebben zal de bar zeer regelmatig dicht moeten omdat er geen mensen zijn. Ik wil u en jou zeer dringend verzoeken om je aan te melden voor bar werkzaamheden. Dit kan via info@rohda76.nl of bellen met 06-48197636.

Zonder medewerkers geen bar en dat betekend geen frituur meer en ook geen drankjes. Dat willen we niet maar dat kunnen we ons als club ook zeker niet veroorloven omdat we sterk afhankelijk zijn van de barinkomsten. Vandaar deze noodoproep.

Meld je aan!!

Arjan Griffioen, voorzitter


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie