Home » Rohda’76 blaast Moerkapelle omver

Rohda’76 blaast Moerkapelle omver

Door Ad van den Herik | 4 december 2016 | Nieuws

In de voorlaatste competitiewedstrijd van 2016 kon Rohda’76 zich heerlijk uitleven tegen Moerkapelle: 7-0. Door de zevenklapper blijft de formatie van Boris van Es keurig in het spoor van koploper FC Oudewater. Het verschil tussen de nummers één en twee bedraagt twee punten. Vooral Arnoud Troost en Roy Snijder waanden zich in de tweede helft als kinderen in een snoepwinkel. Na evenzovele vlotte combinaties schoten beide spelers twee maal raak. Halverwege leidden de Bodegravers al met 3-0. Aanvoerder Pascal Hellingerwerf nam de openingstreffer voor zijn rekening. Op slag van rust joegen Tim van der Werf en Troost de nummers twee en drie tegen het garen. Aan de andere kant kwamen keeper Nova Markarian en de verdedigingslinie geen enkel moment in de problemen.

Aanstaande zaterdag wacht de lastige uitbeurt in en tegen Gouda, de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Foto-onderschrift: Aanvoerder Pascal Hellingerwerf nam de openingstreffer voor zijn rekening.