0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 JO11/5M – Siveo JO11/2

Rohda’76 JO11/5M – Siveo JO11/2

Door Annemiek van der Meer | 12 december 2016 | Wedstrijdverslagen

Na een aantal uitwedstrijden mogen de meiden van de JO11-5M weer een thuiswedstrijd spelen. Tegen Siveo, Sport Is Vermaak En Ontspanning, uit Zegveld. Na een gedegen warming up gaat de wedstrijd van start. Het loopt niet helemaal naar wens. Alle dames doen wel hun best, maar ze gaan niet echt tot het gaatje. Ze weten het wel: met z’n allen mee naar voren opschuiven bij balbezit en met z’n allen weer terug als de tegenstander de bal heeft. Schuivende driehoeken, weet Alienke het zelfs met de les van vorige week te herhalen. Maar ja, dan moet het nog wel gebeuren he… In de praktijk valt dat wat tegen en vallen er gaten in het veld.  Siveo vermaakt en ontspant zich prima. In de eerste helft nog wat meer zelfs dan in de tweede helft. Eindstand is 0-7. De meiden hadden het ook best naar hun zin, maar na de winterstop gaan we er toch maar met nog wat meer energie tegenaan, dames!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie