0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA ’76 MO13/1 – ESTO MO13/1

ROHDA ’76 MO13/1 – ESTO MO13/1

Door Henk Francken | 29 januari 2017 | Nieuws

14 januari, eindelijk de winterstop is voorbij. De eerste wedstrijd van het jaar 2017 staat op het programma. We waren al 2 weken in training. Het balgevoel kwam al een beetje terug. Er stond de plaatselijke derby op het programma, namelijk ROHDA tegen ESTO. De meiden kennen elkaar, dus brengt het toch een soort spanning mee. (verliezen van je vriendin is niet leuk maar winnen is het ook niet helemaal.) In de kleedkamer werd de opstelling bekend gemaakt. We hebben er zin in, dus snel het veld op.

Na een goede warming-up kon de wedstrijd eindelijk beginnen. De wedstijd begon niet zoals we  in de kleedkamer hadden afgesproken. We wachtte te veel af en lieten ESTO het spel bepalen. Al snel maakte ESTO de 0-1. Zou de wedstrijd nu veranderen? Er kwam nog een kan van ROHDA maar die ging er niet in. ESTO scoorde de 0-2. Nu moest er toch echt wat veranderen. Er kwamen nu meer kansen voor ROHDA. Sana voorlangs en Rolinde kreeg ook nog een kans. Ook schoot Elise op het doel. Helaas werd deze kans gekeerd maar in de rebound schoot Imane de bal in het net. 1-2. Met deze stand gingen we de rust in.

Een goed gesprek in de kleedkamer was wel even nodig. Even een glaasje limonade en we konden er weer tegenaan. We kwamen nu wel goed op gang en al snel had Imane haar tweede doelpunt gemaakt. 2-2. ESTO kreeg nog wat kansen uit een paar hoekschoppen. Deze gingen er gelukkig niet in. Ook ROHDA creëerde nog genoeg kansen. Imane buitenkant paal, Elise naast en een te zacht schot van Samia. Toen kwam er een periode van ingooien. De ene inworp volgde de andere op. Ik geloof dat het er wel een stuk of 20 waren. Rolinde kreeg nog een kans en Elise was helaas te laat bij een pass van Imane. Maar daar kwam weer een supersnelle solo van Imane en zij maakte ook haar derde doelpunt. 3-2! Eindelijk de voorsprong die we wilden hebben. Dit gaf weer rust in het team. Maar misschien wel te veel, want doordat we niet aan het opletten waren scoorde ESTO nog 3-3. Hiermee hadden we de plaatselijke derby mee beëindigd. We moeten dus beter blijven opletten om in de competitie nog wat plaatsen te stijgen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie