0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 glibbert en glijdt het nieuwe jaar in

Rohda’76 glibbert en glijdt het nieuwe jaar in

Door Ad van den Herik | 8 januari 2017 | Nieuws

Ondanks de speldenprik van Koning Winter konden de meeste Nieuwjaarsfestiviteiten bij Rohda’76. ‘gewoon’ doorgaan. Nou ja, gewoon. De trainingsclinic die de eerste elftalspelers voor de jeugdteams verzorgden op het witte kunstgrasveld, vergde veel vaardigheden van de jonge voetballertjes. Vooral om overeind te blijven. Dat gold ook voor de senioren die zich hadden ingeschreven voor het oliebollentoernooi. Helaas waren de omstandigheden net niet geschikt om de twee teams van oud-eerste elftalspelers ‘de wei’ in te sturen. De voetbalpensionado’s moeten een jaartje wachten om weer in actie te komen.

Bij het binnenprogramma sprak voorzitter Arjan Griffioen zijn nieuwjaarsrede uit via de video, geprojecteerd op een groot scherm en voorzien van enkele special effects. Heel eigentijds dus. In het kort keek Griffioen terug op het afgelopen seizoen en blikte hij vooruit op 2017. Onder andere op de onderhandelingen met de gemeente over het harmonisatiebeleid, de hoop op promotie van het eerste elftal naar de derde klas en de bouw van een nieuwe materialenopslag. Voor die investering overhandigde Erik Dijk – voorzitter van de Rohda Business Club – een cheque ter waarde van 8.000 euro. De opbrengst van een onlangs gehouden veiling.

Foto-onderschrift: de deelnemertjes van de trainingsclinic met de eerste elftalspelers.
Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie