0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bottle flip challenge

Bottle flip challenge

Door Annemiek van der Meer | 18 februari 2017 | Wedstrijdverslagen

Na weken vooral trainen op de bottle flip challenge mogen de meiden van de JO11-5M eindelijk weer het veld op voor een voetbalwedstrijd. Na vier weken op rij afgelastingen wordt het wel weer eens tijd. Voor je het weet denken de ladies dat dit bottle flip spelletje dat ze voor de training zoveel spelen, nog belangrijker is dan het eigenlijke voetbalspelletje!

 

In de vroege ochtend trappen de dames de voetbaldag bij Rohda af. Half negen, een van de allereerste wedstrijden van de dag. Het is nog mistig, maar er is net genoeg zicht om de overkant van het veld te zien. Het wordt heel goed overgespeeld. De een-tweetjes zitten er goed in. Emma en Cilla laten zich in de verdediging van hun beste kant zien. De spelers en speelsters van Nieuwkoop krijgen amper kans om er doorheen te breken. En dan staat Esmee op doel om de schoten tegen te houden of naast te kijken. Helaas lukt het ze één keer, in de eerste helft, om toch te scoren. Wat er bij Rohda een beetje aan ontbreekt zijn de kansen om zelf te scoren. Zo gaan we de rust in met een 0-1 achterstand, maar zonder dat we de moed verliezen. Er wordt even goed over gesproken en coach Mark benadrukt waar het nog beter kan. Tessel wordt op het middenveld de adem benomen omdat ze verkouden is en keelpijn heeft, en daarom neemt zij de tweede helft de keepershandschoenen van Esmee over.

Direct na het fluitsignaal van de scheids drukken we door. Nog steeds goed samenspel, en heel snel valt de 1-1: het lukt Alienke om die bal erin te knallen! Is dit het begin van een mooie tweede helft? Tessel doet een paar mooie reddingen en de verdediging werkt hard, maar er is toch te weinig aansluiting op het middenveld en de voorhoede. Nieuwkoop snijdt er wel een paar keer goed doorheen. En dat resulteert dus wel in doelpunten. Een stuk of wat… De einduitslag geeft niet echt de verhouding tussen deze twee teams weer, maar het komt er in elk geval op neer dat Nieuwkoop de punten mee naar huis neemt. De volgende keer een potje bottle flip misschien?

Voor de nieuwsgierigen onder ons: Die einduitslag staat genoteerd op 1-6 🙂

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie