0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Periodetitel lonkt voor Rohda’76

Periodetitel lonkt voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 26 februari 2017 | Nieuws

Rohda’76 heeft de tweede periodetitel voor het grijpen. Als de blauwhemden komende zaterdag de thuiswedstrijd tegen SPV’81 in winst omzetten, verzekeren zij zich aan het einde van het seizoen van promotiewedstrijden voor een plek in de derde klas.

Voorbije zaterdag stuurden de mannen van Boris van Es Alphia met lege handen naar huis, 2-1. Gemakkelijk ging dat overigens niet. De Bodegraafse oefenmeester miste om uiteenlopende redenen nogal wat basisspelers. Noodgedwongen liet Van Es twee 16-jarigen hun competitiedebuut maken in de Rohda-hoofdmacht: Victor Blok en Wessel Sterk. ,,De jongens hebben het goed gedaan,’’ complimenteerde Van Es de jeugdige debutanten.

In de kwalitatief niet hoogstaande wedstrijd opende Marius Reijsbergen de score voor de thuisclub, 1-0. Na de rust verdubbelde spits Chris Nap de marge, 2-0. Daarna kreeg Rohda’76 nog enkele kansen om verder weg te lopen. Daar kwam het niet van. In de slotminuten moest doelman Jeroen Kok zelfs nog een tegentreffer incasseren. Dat betekende tevens de eindstand, 2-1.

Komende zaterdag 4 maart kan Rohda’76 dus de tweede periodetitel in de wacht slepen. Alleen winst volstaat tegen SPV’81. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Chris Nap, maker van de 2-0.
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie