0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA ’76 MO13/1 – Gouda MO13/1

ROHDA ’76 MO13/1 – Gouda MO13/1

Door Henk Francken | 3 februari 2017 | Nieuws

Na een afgelastte wedstrijd van vorige week konden we nu gelukkig wel aan de bak. We kregen Gouda op visite. Een gezonde spanning heeste er in de groep. Gouda stond 1 plaats boven ons, dus bij winst zouden we een plekje stijgen. De opstelling werd bekend gemaakt. Toch ontbrak Fiene in de opstelling. Ze was er wel maar kon helaas niet meespelen. Vol goede moed en heel veel zin gingen we het veld op.

Na het fluitsignaal was het Gouda dat de eerste aanval had. Maar dit leidde niet tot een doelpunt. De eerste hoekschop was ook voor Gouda, ook nu werd er weer niet gescoord. ROHDA kwam gelukkig ook aan aanvallen toe. Een schot van Samia werd gekeerd en een hoekschop van Malika kwam heel mooi voor het doel, maar ook nu kwam er weer geen doelpunt. Bij de Kansen van Gouda was Carmen heel attent, ze kwam op tijd haar doel uitlopen. Maar bij de volgende aanval van Gouda werd er dan toch een doelpunt gemaakt. 0-1. Bij ROHDA ging het voorin steeds beter. De aanvaller lette goed op elkaar en er werd goed naar elkaar gespeeld. Hierdoor maakte Rolinde het eerste doelpunt van ROHDA! 1-1! Al snel volgde er weer een snelle actie van Rolinde en ze wist voor de tweede keer te scoren, 2-1! Het rustsignaal klonk. Snel naar de kleedkamer om even op te warmen.

De tweede helft kon voor ons niet snel genoeg beginnen. We hadden er erg veel zin in. Zoals het wel vaker bij ons is begonnen we de tweede helft veel feller. We gingen veelmeer naar de bal toe en kregen daardoor ook meer balbezit. Imane kwam met haar snelheid naar voren en gaf een prachtige pass voor het doel. Doelpunt! Maar wie had hem nu gemaakt? Het was een eigen doelpunt van Gouda. 3-1! De winst kon ons bijna niet ontgaan. Voor de zekerheid moesten we er nog maar één achter de keepster krijgen. Na een mooie solo wist Rolinde ook haar derde doelpunt te maken. De stand was 4-1. Dit was dus een hele mooie overwinning waarmee we op de ranglijst weer een plaatsje gestegen zijn. Hopelijk kunnen we deze lijn door zetten.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie