0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA ’76 MO13/1 – Olympia MO13/1

ROHDA ’76 MO13/1 – Olympia MO13/1

Door Henk Francken | 7 februari 2017 | Nieuws

Na de wedstrijd van vorige week kwam deze week ook een Goudse vereniging op visite. Olympia was de tegenstander van deze keer. Ook nu stond de tegenstander 1 plaatsje hoger dan wij. Bij winst konden we stijgen naar plaats 4. De scheidsrechter kwam aansnellen (hij had net zijn eigen wedstrijd afgerond). Oeps, hij was de vlaggen vergeten. Die waren snel gehaald en de wedstrijd kon beginnen. De meiden waren er helemaal klaar voor. We misten Malika en Rolinde. Gelukkig konden we een beroep doen op Tessa en Loïs.

De wedstrijd was begonnen. Meteen vanaf het begin was als duidelijk dan we ongeveer even sterk waren. Olympia had wel een hele lange keepster op doel staan. Dit was voor ons even slikken. Het spel ging van de ene helft naar de andere helft. De eerste echte kans was voor Olympia. Gelukkig ging de bal voorlangs, omdat Carmen goed uit haar doel kwam. Doordat ze goed aan het opletten was kregen we in de eerste helft geen doelpunt tegen. Maar onze aanvallen waren ook niet echt sterk. We konden niet de acties maken die we gewend zijn. Met een stand van 0-0 gingen we de rust in.

Na de rust kregen we meer vat op de wedstrijd. De keepster was nu ook een stuk kleiner. Maar de lengte stond nu in de spits. Dit was een grote uitdaging voor onze verdediging. Vooral Ouiame liep de benen uit haar lijf. Nu was de eerste mooie kans voor ROHDA. Loïs paste naar Imane, Imane weer naar Elise, maar de bal ging helaas voor het doel langs. Afgelopen week werd er veel getraind op de hoekschoppen. Er kwamen er 2 achter elkaar. Bij de tweede keer werd de bal terug gespeeld. Op een meter of dertig haalde Samia kanon hard uit en de bal belande in het doel! Eindelijk de 1-0! Loïs had ook nog een paar mooie kansen maar helaas wist de keepster van Olympia die uit het doel te houden. Olympia kreeg nog een hele mooie kans. Gelukkig schopte de lange spits (1e helft keepster) de bal naast het doel. We hadden gewonnen!!! We staan nu 4e. Hopelijk zetten we deze stijgende lijn door.

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie