0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda JO11/5M – Sportlust JO11/11

Rohda JO11/5M – Sportlust JO11/11

Door Kees van der Wilk | 26 februari 2017 | Wedstrijdverslagen

In een weekend van alleen maar inhaalwedstrijden staan ook de meiden van de JO11-5M klaar voor de start. Omdat Cilla al bijtijds had laten weten dat ze met vakantie zou zijn, en omdat de meiden van de JO13 geen wedstrijd op het programma had staan, wil de 11-jarige Anouk van de JO13 ons wel helpen. En daar maken we natuurlijk graag gebruik van, want zo staan we dus toch gewoon met acht dames klaar voor de start. Tegenstander van de dag is Sportlust. Nou, een broodje Sportlust lusten we wel rauw, dus kom maar op!

Het blijkt een gelijkwaardige tegenstander. Met dank aan Anouk, die op keep staat. Ze pakt verschillende moeilijke ballen, en schiet lekker ver uit. Daarmee ligt het spel vooral op de helft van Sportlust. In de voorhoede wordt lekker rond getikt. En zodra de bal weer op onze helft komt, pakt de verdediging, bestaande uit Emma, Melissa en Esmee, het samen met Anouk goed op. Tessel rent zich als vanouds een rotje op het middenveld, en Thirza, Alienke en Fleur mogen het voorin maken. En warempel, we zijn het bijna niet meer gewend, maar na vijf minuten staan we voor! Het gaat van tikkie takkie voorin, Alienke krijgt hem mooi in de voeten gelegd en ze scoort! Dat is een fijn gevoel! Daar krijgt het hele team een mooie oppepper van! Vol zelfvertrouwen wordt er verder gespeeld en wordt de voorsprong vastgehouden tot en met de rust.

In de tweede helft is er wat geschoven met de opstelling: Melissa en Esmee spelen weer wat meer in de voorhoede met Thirza en Alienke, Fleur pakt met Emma de verdediging op en dat gaat ook heel goed. De jongens van Sportlust worden steeds chagrijniger dat het ze niet lukt om een doelpunt te maken. De verdediging en sterkeepster Anouk houden heel wat tegen, maar de tegenstander schiet ook naast of over. Tot een minuut of tien voor het einde, dan schuift er toch een bal het net in…. Sportlust in de gloria, Rohda net wat minder. Ondanks verwoede pogingen om er nog een balletje bij Sportlust in te kegelen, lukt dat helaas niet. Eindstand is dus 1-1. Daar zijn we een beetje teleurgesteld over, maar we weten ook dat het eigenlijk wel een terechte uitslag is. Puntje is binnen, en dat is erg prettig!

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie