0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 ontwaakt op tijd

Rohda’76 ontwaakt op tijd

Door Ad van den Herik | 5 februari 2017 | Nieuws

Bijna liep Rohda’76 averij op tegen laagvlieger Hertha. Na een 3-1 achterstand bij rust, metselden de Bodegravers in de tweede 45 minuten aan een krappe zege, 3-4. Na de afgelasting van vorige week tegen Alphia, hervatte Rohda’76 de tweede competitiehelft met een uitbeurt bij Hertha. In Vinkeveen begonnen de elf van coach Boris van Es uitermate slap aan de wedstrijd. Op de 1-0 van de thuisclub had Arnoud Troost nog wel passend antwoord (1-1), maar na de 2-1 en 3-1 bleef het stil aan Bodegraafse kant.
In de tweede helft pakte Rohda’76 de zaken wat energieker aan. Die andere wedstrijdopvatting betaalde zich direct uit in een aansluitingstreffer van Mitchell van Waveren, 3-2. Daarna was het de beurt aan Roy Snijder. De frêle aanvaller boetseerde eerst de gelijkmaker, 3-3. Even later zette hij ook zijn handtekening onder de winnende treffer, 4-3.
IJs en weder dienende komt SPV’81 aanstaande zaterdag naar Bodegraven. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Mitchell van Waveren zorgde voor de aansluitingstreffer.

Foto’s van deze wedstrijd
Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie