0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » 16-jarige B-junior verdedigt doel Rohda’76 met verve

16-jarige B-junior verdedigt doel Rohda’76 met verve

Door Kees van der Wilk | 16 maart 2017 | Nieuws

De 16-jarige B-junior Tim van Jaarsveld debuteerde zaterdag bij vierdeklasser Rohda’76 in de belangrijke wedstrijd bij Hazerswoudse Boys, die met 1-2 gewonnen werd.

Wanneer hoorde je dat je moest keepen?

,,Van Ton Schuddemat, de keeperstrainer, hoorde ik dat ik donderdagavond mee moest trainen met de selectie. Toen had ik al een vermoeden, dat ik onder de lat zou staan. Twee doellieden zijn namelijk geblesseerd en invaller Jeroen Kok was met vakantie.”

Hoe heb jij je debuut ervaren?

,,Ik vond het wel spannend. Ik doe aan waterskiën op hoog niveau, dus met die spanning kan ik wel omgaan. Het coachen van de verdedigers ging goed, al kende ik niet iedereen bij naam. Het spel ging sneller en de schoten waren harder dan in de B1.”

Speel je zaterdag liever weer in de B1 of in het eerste?

,,De B1 heeft twee keepers, die aan elkaar gewaagd zijn: Luc Spannemaker en ik. We spelen om de zes weken. Toevallig ben ik de komende weken de reservekeeper, dus ik ga mijn best doen voor een basisplaats in het eerste team.”

Bron AD Groene Hart


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie