Home » Esto MO13/1 – ROHDA ’76 MO13/1

Esto MO13/1 – ROHDA ’76 MO13/1

Door Henk Francken | 23 maart 2017 | Wedstrijdverslagen

De plaatselijke derby stond op de agenda. We moesten tegen onze buren, Esto. Omdat we niet helemaal compleet waren, hebben dit keer hulp gevraagd van JO11/5M. Alienke en Fleur kwamen ons team versterken. Het moest een wedstijd worden die we gingen winnen. Iedereen was daarvan overtuigd. De spirit zat er dus al goed in. De wedstrijd was gelukkig ook niet zo vroeg, dus moe konden we ook niet zijn. Kortom een ideale situatie voor een winst partijtje. Nou ja ideaal? Er stond wel een flinke wind.

We begonnen tegen de wind in. (heb je de 2e helft de wind mee) In het begin van de wedstrijd ging de aanval met de wind mee. Esto creëerde dus de meeste kansen. De eerste kans van ROHDA was van Rolinde, maar dat schot was veel te zacht. (of was het de tegenwind) Anouk had best wel wat te doen in het doel, maar ze hield de ballen goed tegen. Het spel ging nu wat meer heen en weer. Esto schoot een bal hoog voor het doel. Maar de wind kreeg vat op de bal, en zo vloog de bal over Anouk het doel in. 1-0. Imane probeerde daarna nog even met een schot om de stand gelijk te maken. Helaas. Het lukte Esto echter wel om de score uit te breiden. 2-0.

In de rust was het stil in de kleedkamer. Het ging niet zoals we van te voren dachten dat het zou gaan. Het spel van was erg slecht, maar we hebben nog een helft om het goed te maken. Even oppeppen en verder met voetballen. We kwamen nu veel meer aan aanvallen toe. Maar er ontstonden geen echte kansen. Dus de doelpunten bleven ook nog uit. Esto had nu alles op de verdediging gezet. Samia kwam nog met een schot. Maar het was een mooie snelle actie van Imane wat wel doel trof. 2-1. De tijd begon te dringen om er toch nog een gelijk spel uit te halen. Een hoog afstandsschot van Samia werd door de wind meegenomen. Maar helaas de bal vloog ver over het doel, zelfs over het hek. Helaas klonk toen meteen het eindsignaal. Volgende wedstrijd zullen we toch meer strijd moeten leveren.