0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 is concurrent de baas

Rohda’76 is concurrent de baas

Door Ad van den Herik | 12 maart 2017 | Nieuws

In de strijd om de tweede plaats heeft Rohda’76 goede zaken gedaan. Op bezoek bij Hazerswoudse Boys wonnen de Bodegravers verdiend met 1-2. Door de zege wisselde Rohda’76 van plaats met de opponent uit Hazerswoude. Koploper FC Oudewater heeft vijf verliespunten minder dan Rohda’76.

,,We begonnen goed aan de wedstrijd en bleven voetballend de betere ploeg,’’ analyseerde coach Boris van Es het cruciale duel. Hij zag na een klein half uur Roy Snijder verdiend de score openen, 0-1. Aan de andere kant verrichtte keeper Tim van Jaarsveld enkele knappe reddingen. De 16-jarige debutant nam onder de lat de plaats in van de geblesseerde Nova Markarian.

Nog voor de rust had Rohda’76 verder uit kunnen lopen, maar een tweede treffer bleef uit. Sterker nog, na een uur spelen omzeilde Hazerswoudse Boys de buitenspelval en moest ook Van Jaarsveld capituleren, 1-1. Na die gelijkmaker voerde de thuisclub de druk op de Rohda-defensie op. Veel gevaar leverde dat niet op. De winnende treffer viel aan de andere kant. Uit een corner adresseerde Stephan Wahl de bal op het hoofd van Snijder. De goaltjesdief knikte met zijn tweede van de middag de winnende treffer binnen, 1-2. ,,Daarna hebben we geknokt voor elke meter,’’ zag Van Es tot zijn tevredenheid.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 thuis tegen Aarlanderveen. De aftrap is om 14.30 uur.
Foto-onderschrift: Roy Snijder (9) kopt de 1-2 binnen. Foto Kees van der Wilk.
Foto’s van deze wedstriojd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie