0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 JO11/5M – CVC Reeuwijk JO11/4

Rohda’76 JO11/5M – CVC Reeuwijk JO11/4

Door Annemiek van der Meer | 25 maart 2017 | Wedstrijdverslagen

De zon!

Vanaf het allereerste moment van de dag – en wij kunnen het weten! – schijnt vandaag de zon. Om 8 uur zijn alle meiden van de JO11-5M alweer stralend present op het Rohda complex. Klaar voor de thuiswedstrijd tegen CVC Reeuwijk JO11-4. En niet alleen een mooie dag vanwege die zon, maar ook: vanwege de versterking van het team! Na een paar maanden gespeeld te hebben met maar acht meisjes, zijn we per vandaag weer comfortabel met z’n negenen. Carmen komt het team voor de rest van het seizoen versterken, en daar zijn we allemaal blij mee. Bovendien keept ze graag, en dat komt ook goed uit!

De voortekenen zijn dus goed. Maar helaas worden die niet verder uitgenut… We zijn, zoals eigenlijk wel vaker het geval is, zeker niet de mindere in het veld. Sterker nog: meestal zijn we beter en dat is ook vandaag zo. Er wordt goed overgespeeld. Maar om te winnen, moeten er ook doelpunten worden gemaakt. En dat blijft toch lastig. Carmen is lekker bezig en heeft verschillende goede reddingen. Ze overziet het veld en geeft de verdediging aanwijzingen. Maar Rohda scoort niet, en CVC wel…. De ruststand is 0-2. In de tweede helft gaat Rohda er nog harder tegenaan. Zeker 80% van de tijd zijn we op de helft van CVC te vinden. Maar nog steeds worden de acties niet goed afgemaakt op doel. Tot opeens: een enorme poeier van Alienke zorgt voor de 1-2. En dat geeft weer een hoop energie in het team. Nog harder wordt er aangedrongen. Maar niet met het gewenste effect… De eindstand van deze wedstrijd blijft 1-2. En dat is toch een beetje verdrietig, zoals Emma en Tessel op de foto laten zien.

Voor even dan. Want de zon schijnt nog steeds, en er ligt nog een mooie dag voor ons! Op naar volgende week; het gaat ons een keer lukken om die drie punten binnen te harken. Want: YELL, YELL, YELL, we kunnen het echt wel!


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie