0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 met twee vingers in de neus

Rohda’76 met twee vingers in de neus

Door Kees van der Wilk | 26 maart 2017 | Nieuws

Na de zeperd vorige week tegen Aarlanderveen (1-2), ging Rohda’76 tegen ‘buur’ De Rijnstreek niet opnieuw in de fout. Met twee vingers in de neus kaapten de Bodegravers de drie punten eenvoudig weg bij de hekkensluiter uit Nieuwerbrug, 0-4. Met de royale winst heroverde het team van Boris van Es de tweede plaats, achter lijstaanvoerder FC Oudewater. Van Es verwacht dat de Oudewaternaren de titel eenvoudig in de wacht slepen. ,,En terecht,’’ onderstreept Van Es. ,,Het is de beste ploeg. Wij richten ons op de nacompetitie.’’ Dan moet zijn team het inhaalduel tegen SPV’81 wel winnend afsluiten. Of de tweede plaats in handen houden. In dat geval neemt Rohda’76 de periodetitel van FC Oudewater over.

Terug naar de wedstrijd. Na een half uur zette aanvoerder Pascal Hellingerwerf zijn ploeg op voorsprong, 0-1. Nog voor de thee volgden Chris Nap en Mitchell van Waveren het voorbeeld van hun captain, 0-3. De tweede helft was amper op gang toen Roy Snijder de eindstand op het scorebord beitelde, 0-4.

Komende zaterdag is Rohda’76 gastheer van Bergambacht, de nummer drie van de ranglijst met evenveel punten als Rohda’76. De Lekdorpers hadden daar wel een wedstrijd meer voor nodig.

Foto-onderschrift: Spitsuur voor het doel van De Rijnstreek.
Foto Kees van der Wilk.

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie