0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » RVC JO11-3 tegen Rohda JO11-5M: 4-2

RVC JO11-3 tegen Rohda JO11-5M: 4-2

Door Annemiek van der Meer | 19 maart 2017 | Wedstrijdverslagen

Leuke pot!

 

Eindelijk mogen de meiden weer de wei in. Na een paar weken rust zijn ze er echt wel aan toe; ze hebben zin om de strijd weer aan te gaan. RVC uit, is het deze week. Een team dat ongeveer even sterk is, dus het ligt helemaal open.

Het is een apart en relatief klein veld in Reeuwijk, waar we op gaan voetballen. Een muurtje aan de ene kant en een heg aan de andere kant, het doet een beetje denken aan een zaalvoetbalveld. Amper ruimte buiten de lijnen om en er klinkt zelfs een soort echo. Bijzonder, maar we gaan lekker ballen. Thirza begint op doel deze wedstrijd. We hebben geen vaste keeper in dit team, dus we wisselen nog steeds af, zo ongeveer ieder op zijn beurt. En Thirza mag vandaag beginnen. Ze is niet bang voor de bal en heeft het voetballend inzicht om de bal steeds weer goed mee te geven aan de medespelers.

Hoewel Rohda op het veld laat zien dat we echt wel de betere voetballers zijn, zorgt RVC toch binnen een kwartier voor twee tegendoelpunten. Het staat dus vrij snel op 2-0. Maar een paar minuten later geeft Melissa een mooie voorzet, en Alienke scoort: 2-1! Dat geeft weer moed. Helaas helpt de wind RVC even later; een hoge bal wordt door de wind verlengd en de RVC spits tikt hem achter Thirza. Daardoor gaan we met een 3-1 achterstand de rust in.

Na rust staat Alienke op doel, en die neemt zich plechtig voor geen enkele bal door te laten. Er wordt afgetrapt en al vrij snel gebeurt er weer wat moois: Fleur weet met een lange bal Tessel te bereiken. Die staat haar mannetje en zet haar tegenstander met een schouderduw opzij, waarna ze door kan lopen en de 3-2 er in schiet! Lekkerrrr! Op jacht nu naar de gelijkmaker! Esmee krijgt het op haar heupen en creëert een mooie kans. Het lukt net niet om te scoren. Even later krijgt Alienke zelfs, ondanks haar voornemen, toch nog een doelpunt om haar oren. Eindstand is 4-2. Jammer, maar het was wel een leuke wedstrijd. En daar gaat het uiteindelijk toch om, dat alle kids een lekker potje voetballen en hebben genoten. Maar als we nou de volgende keer ook nog de punten pakken……  🙂


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie