0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rijnstreek JO11/2 – Rohda’76 JO11/5M

Rijnstreek JO11/2 – Rohda’76 JO11/5M

Door Annemiek van der Meer | 2 april 2017 | Wedstrijdverslagen

Vandaag wordt vast een mooie dag! We gaan op de fiets richting Nieuwerbrug, om tegen De Rijnstreek te voetballen. Gezellig, het voelt als een schoolreisje. Rugzakken om, netjes twee aan twee over het jaagpad, coach overziet het geheel tevreden. Een klusbus dreigt even roet in het eten te gooien door het fietspad te versperren, maar voor één gat is de JO11-5M niet te vangen: we klunen door het gras naar de weg en fietsen vrolijk – bijna zingend – verder. Niets weerhoudt ons van het spelen van weer een lekker voetbalpotje!

Maar goed, dan moet er natuurlijk ook nog even gebald worden. Nog even de gezamenlijke yell (‘yell yell yell – we kunnen het écht wel!’)

en de wedstrijd kan starten. We beginnen lekker. Carmen blijft echt een aanwinst op doel, Cilla is een onvermoeibare stofzuiger achterin, Thirza geeft de prachtigste voorzetten. Fleur zorgt op het middenveld voor mooie acties en veel gevaar voor de tegenstander, Tessel dartelt het hele veld over om overal bij te springen en Esmee vindt in het laatste deel van de wedstrijd zichzelf terug en weet het zo de tegenstander lastig te maken. Emma groeit als geen ander in het team, Melissa laat mooie trucjes zien en Alienke heeft een enorm schot op zak.

Helaas verliezen we toch…. Een geflatteerde uitslag, zo vindt zelfs de coach van De Rijnstreek achteraf. Maar ja, wat koop je daar dan weer voor. 6-0 verliezen, da’s toch balen.

 

Voor even dan. Want een half uurtje later fietsen we lekker keuvelend weer met z’n allen terug naar Boreft. Dit moet wel het mooiste team van heel Rohda zijn!

 

Groet, Annemiek


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie