0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rode lantaarn

Rode lantaarn

Door Annemiek van der Meer | 12 april 2017 | Wedstrijdverslagen

Het is een zes punten-wedstrijd vandaag. Erop of eronder. En het gaat om het niet op de laatste plaats in deze competitie eindigen. We willen niet onderaan. Dus we willen erop, en niet eronder!

Oudewater is de tegenstander. We pakken het serieus aan, zo op de vroege ochtend. Een visualisatie-oefening in de kleedkamer vooraf. Goeie warming up op het veld. De gezamenlijke yell vlak voor de aftrap, zowat bij hen in het strafschopgebied. ‘Wat gaan we doen? WINNEN!’ Pump it up – dat zelfvertrouwen.

En het werkt!

In de derde minuut valt al het eerste doelpunt, Alienke scoort de 1-0. Keepster Carmen doet een prachtige redding. Fleur creëert een mooie kans, geholpen door Melissa. Het is een spannende wedstrijd vol actie! En jawel, tien minuten later speelt Tessel de bal door naar Thirza, die weer een fijne voorzet geeft op Fleur, en zij scoort de 2-0! Feest! Binnen vijf minuten gebeurt het bijna andersom: Emma speelt de bal naar Fleur, die passt naar Thirza en zij maakt de 3-0! Cilla drukt haar nieuwe bril wat hoger op de neus, gooit haar haar los, kom maar op! Vol vertrouwen gaan we de rust in. Dit loopt lekker! Kan iemand die term ‘zes punten-wedstrijd’ nog even uitleggen? We gaan gewoon voor de zekerheid voor de zes doelpunten!

Na rust maakt Emma op een voorzet van Cilla haar dag helemaal compleet: met haar specialiteit, een gelepelde lob, scoort ook zij haar doelpunt: 4-0 voor Rohda! Vijf minuten later valt er een tegendoelpunt, maar een kniesoor die daarmee zit. Onze ladies in elk geval niet, die genieten volop. Alienke scoort gewoon de 5-1! Esmee dringt ook enorm aan. Thirza zet de ballen voor, en Esmee scoort bijna. Dan krijgt Thirza zelf nog een kans en maakt hem netjes af: dat is de 6-1! In de laatste minuut breekt Oudewater nog één keer door de verdediging heen om de eindstand te bepalen op 6-2. We krijgen negen heppie beppies terug in de kleedkamer: Die beloofde zes doelpunten zijn gemaakt, en die rode lantaarn neemt Oudewater maar weer lekker mee naar eigen huis!

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie