0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 JO11/5M – Rijnstreek JO11/2

Rohda’76 JO11/5M – Rijnstreek JO11/2

Door Annemiek van der Meer | 20 april 2017 | Wedstrijdverslagen

De Rijnstreek thuis

Na het overweldigende succes van vorige week – eindelijk weer een keer een winstpartij voor de JO11-5M – proberen we deze week natuurlijk het kunstje te herhalen. Tegenstander van de dag is De Rijnstreek. Twee weken geleden hebben we bij hen in huis gespeeld, vandaag ontvangen we ze bij Rohda. In eerste instantie is het nog maar een klein groepje Rijnstrekers, maar vlak voor het startsignaal verschijnt er nog een aardig uit de kluiten gewassen keeper die het team van de tegenstanders completeert. He jammer, we hadden ook best tegen maar zes tegenstanders willen spelen hoor!

Maar vol goede moed beginnen de meiden aan de strijd. Tikkie takkie, lekker aanvallend. Desondanks scoort Rijnstreek het eerste doelpunt, 0-1. Nou ja, geen man overboord, we gaan gewoon verder. Er wordt goed overgespeeld, de meiden weten elkaar goed te vinden. Maar afmaken in doelpunten blijft toch wel een dingetje…. Dan krijgt Rijnstreek een corner, en koppen ze de bal toch weer achter keepster Carmen. 0-2. Op slag van rust valt dan zelfs nog de 0-3. Tja, een mooi doelpunt hoor, maar we hadden hem toch liever aan de andere kant gezien.

Na de limonade wordt het fraaie spel voortgezet. De meiden weten elkaar goed te vinden en maken mooie acties waarmee ze de tegenstander op het verkeerde been zetten. Toch scoort Rijnstreek weer, in plaats van Rohda. Het is 0-4. Maar dan is het echt afgelopen met de pret. Er komt nu echt niks meer doorheen. Corners worden gekeerd, prachtige reddingen door Carmen, en steeds minder vaak weet Rijnstreek door de verdediging van Cilla, Emma en Tessel heen te dringen. Daardoor krijgt het middenveld en de aanval nog meer mogelijkheden. Een doelpunt kan niet uitblijven. En inderdaad, na prima samenspel maakt Thirza het af: de eer van Rohda wordt gered door een prachtige schuiver, zelfs die grote keeper houdt hem dit keer niet tegen. Heerlijk! De meiden zijn er oprecht blij mee, toch nog een beetje gerechtigheid in deze wedstrijd. Deze stand wordt vastgehouden, wat betekent dat 1-4 opgetekend kan worden als eindstand.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie