0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’s materialenopslag in aanbouw

Rohda’s materialenopslag in aanbouw

Door Ad van den Herik | 23 april 2017 | Nieuws

Een goede opslag voor ballen, pionnen, tenues, trainingspakken, grasmaaiers, lijnentrekkers en andere materialen ontbreekt nog bij Rohda’76. Maar dat gaat veranderen. Afgelopen week drukte Arie Plomp – medeoprichter en erelid – vanuit de hei-installatie de eerste paal de grond in voor een nieuwe materialenopslag. Dat betekent dat straks de oude zeecontainers richting schroothoop verdwijnen. Tegelijkertijd krijgt de kleine vergaderruimte in het clubhuis zijn oude functie terug. Ook die doet nu nog dienst als opslagruimte.

Overigens biedt de begroting van Rohda’76 geen financiële ruimte voor deze nieuwbouw. De vereniging draait jaarlijks ongeveer quitte. Een beetje tekort, een beetje over. Kortom, in de clubkas ontbreekt het geld voor een dergelijke investering. Voorzitter Arjan Griffioen: ,,Gelukkig kan de vereniging terugvallen op de Club van Honderd en de Rohda Business Club. Die hebben in 2015 ook de twee nieuwe kleedkamers goeddeels bekostigd. Nu nemen zij samen weer het grootste deel van de bouwkosten voor hun rekening. Als vereniging zijn we daar natuurlijk erg blij mee.’’

Voor de nog ontbrekende gelden deed Rohda’76 met goed gevolg een beroep op het Rabo Dichtbijfonds. Ook de Rotary Club Bodegraven doet een belangrijke duit in het zakje.

Naar verwachting kan de nieuwe materialenopslag net voor het zomerreces in gebruik worden genomen. Een mooie impuls voor het fraaie sportpark aan De Broekveldselaan.

Foto-onderschrift: Erelid Arie Plomp drukt de eerste paal voor de materialenopslag in de grond. Foto Gert van Asselt

Om alle foto’s te bekijken


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie