Home » Twee verslagen van Rohda’76 JO17-2

Twee verslagen van Rohda’76 JO17-2

Door Piet Vlasveld | 12 april 2017 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 8 april de zon aan de lucht begint om 12:45 de beladen wedstrijd ASW uit. We weten dat we in Waddinxveen zijn om te winnen, en we kiezen direct de aanval.  We zetten het middenveld sterk onder druk en Panush krijgt als vrij snel na een aantal prachtige passeer bewegingen een kans op een doelpunt hij raakt het zijnet. ASW kan door counters  wat halve kansen creëren, een snelle aanval over de vleugel en Stein komt in de 16 een overtreding door de keeper en een penalty. Panush legt aan en scoort de 0-1. We krijgen vleugels we zijn dreigender en krijgen wat kleine kansen,  de verdediging van ASW staat redelijk goed. Gertjan komt via het middenveld op de rand 16 en weet met een prachtig schot de 0-2 te scoren. Met nog een doelpunt van Panush gaan we met 0-3 de rust in.
De tactiek worden besproken de wissels gebracht en de tweede helft begint voor dat we het door hebben staat het 1-3 de middenvelders krijgt na het tegen doelpunt grip op het middenveld en we beginnen de tegenstander onder druk te zetten en daar valt voor Kevin het verlossende doelpunt 4-1 en voor Kevin nummer 14 we hebben de smaak te pakken en al snel is het weer Kevin met de 5-1 na een goede aanval krijgt Kevin de kans op zijn hatrick maar staat de bal af aan Dinant jammer maar net over het doel .We gaan tevreden het veld af met een 5-1 winst.

Ik wil ook de site van Jim Bockkom onder de aandacht brengen, daar staat de foto`s en een filmpje van de Jo17-2 op

ASW JO17-1 – Rohda’76 JO17-2

Zaterdag 01-april we treden thuis aan tegen Soccer Boys om 13:30 begint de wedstrijd.  Het zonnetje is zwak maar staat er wel. Door een incident op veld twee beginnen we op veld 3, al snel lijkt het of we tegen ons zelf aan het voetballen zijn. De tegenstander krijgt hierdoor steeds meer grip op de wedstrijd een onderschepte bal brengt de 0-1 op het scorebord. We gaan beter en gecontroleerd voetballen al snel valt de 1-1 een doelpunt van Sander. We gaan de rust in, de tactiek besproken en weer het veld op we hebben geen grip op het middenveld we slaan deze dan ook over, om meer grip te krijgen een extra middenvelder er in. De tegenstander krijgt hierdoor ruimte voor de lange bal en weet nog twee doelpunten te maken we gaan met 1-3 verlies het veld af. Ik wil ook de site van Jim Bockkom onder de aandacht brengen, daar staat de foto`s en een filmpje van de Jo17-2 op.