0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 houdt (kleine) kans op promotie

Rohda’76 houdt (kleine) kans op promotie

Door Ad van den Herik | 28 mei 2017 | Nieuws

Door met 1-4 bij CION te winnen, blijft Rohda’76 tot de laatste speelronde een kans houden op promotie naar de derde klas. Komende zaterdag moeten de Bodegravers zelf winnen van DUNO en hopen op een (kleine) zege van CION op koploper Zwarte Pijl.

In Vlaardingen was er een hoofdrol weggelegd voor Arnoud Troost. De rappe vleugelspits nam hoogstpersoonlijk drie treffers voor zijn rekening en bereidde nummer vier voor. Die kwam van de voet van Mitchell van Waveren.

Vooral in het eerste kwartier van de wedstrijd kwam Rohda’76 goed voor de dag. Met uitstekend combinatievoetbal overklasten de Bodegravers de thuisclub. De ploeg van Boris van Es beloonde zich in die sterke openingsfase met drie doelpunten. Na een half uur antwoordde de thuisclub met een tegentreffer. Net na de rust gooide Troost met zijn derde doelpunt van de middag de wedstrijd in het slot, 1-4. Coach Van Es was in zijn nopjes met het resultaat en vooral met het getoonde spel in de eerste vijftien minuten. ,,Dit seizoen heb ik ons nog niet zo sterk zien voetballen als in het eerste kwartier van deze wedstrijd. Ik ben blij dat we volgende week nog ergens om spelen.’’

De wedstrijd op zaterdag 3 juni op Sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: De ongrijpbare Arnoud Troost legt zijn tegenstander in de luren. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie