0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 op drempel nacompetitie

Rohda’76 op drempel nacompetitie

Door Ad van den Herik | 7 mei 2017 | Nieuws

Nog één punt scheidt Rohda’76 van deelname aan de nacompetitie. In de afsluitende wedstrijd van de reguliere competitie volstaat aanstaande zaterdag thuis tegen Gouda een gelijk spel. Bij een remise óf overwinning verzekeren de Bodegravers zich van het toetje en mogen zij strijden voor een plek in de derde klas.

De basis voor die uitgangspositie legde het team van coach Boris van Es afgelopen zaterdag.  In en tegen Moerkapelle behaalden de blauwwitten een benauwde 1-2 zege. ,,Laten we het er op houden dat het een zwaar bevochten overwinning was,’’ stelde matchwinnaar Mitchell van Waveren na afloop vast. Hij joeg ver in blessuretijd de winnende treffer tegen het garen.

In een verder matige wedstrijd opende Arnoud Troost binnen het kwartier de score, 0-1. Na een uur kwam de thuisclub langszij, 1-1. Die stand leek ook als einduitslag op het wedstrijdformulier te komen, tot de succesvolle actie van Van Waveren in de toegevoegde tijd.

Aanstaande zaterdag ontvangt Rohda’76 Gouda. De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Arnoud Troost knalt de 0-1 binnen. Foto Kees  van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie