0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Valse start voor Rohda’76

Valse start voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 21 mei 2017 | Nieuws

De kans dat Rohda’76 volgend seizoen in de derde klas uitkomt is behoorlijk gereduceerd. In de openingswedstrijd van de nacompetitie ging Zwarte Pijl er verdiend met de volle winst van door: 1-3. Daar zag het overigens net na de rust niet naar uit. In de 50e minuut soleerde Arnoud Troost de zestien binnen en schoof de bal overtuigend tegen het net: 1-0. Direct daarna probeerden de Rotterdammers met een driedubbele wissel het tijd te keren. Met succes. Eerst legde Zwarte Pijl uit een corner de Rohda-defensie in de luren (1-1) en even later kregen de havenstadbewoners vrije doorgang naar het doel van Jeroen Kok: 1-2. Aan de andere kant hadden een kopbal van Wessel Sterk en een schot van invaller Max Heij een beter lot verdiend. Net als de fraaie vrije trap van Stephan Wahl. Buiten bereik van de doelman caramboleerde de geplaatste bal via de paal weer het veld in. In de tegenaanval bleven de Rotterdammers gevaarlijk. Zoals in de allerlaatste minuut toen Zwarte Pijl de misère voor Rohda’76 nog groter maakte: 1-3.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij CION. De Vlaardingers wonnen hun eerste partij met 1-2 bij DUNO, de tegenstander van Rohda’76 op zaterdag 3 juni.

Foto-onderschrift: Tim van der Werf torent boven de Zwarte Pijl-defensie uit. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie