0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verslag voetbaldagen van 4-skills bij Rohda’76

Verslag voetbaldagen van 4-skills bij Rohda’76

Door Jan-Willem Both | 10 mei 2017 | Nieuws

De afgelopen week zijn er weer veel kinderen actief geweest tijdens de voetbaldagen van 4-skills bij Rohda’76. Deze 3 dagen stonden volledig in het teken van voetballen en plezier.

Onder leiding van Freestyler Joshua Agteres en trainers Faisal Talouka en Rohda’76 trainer Omar Putzu hebben de kids zich uitstekend vermaakt. Een overzicht van de dagen:

Dag 1
In de vroege ochtend hebben de 3 trainers, Joshua, Faisal en Omar het veld al helemaal klaar gemaakt voor gebruik en ook de prachtige Pannakooi klaargezet. Wij hebben deze dag veel leuke dingen gedaan. Wij zijn begonnen met een heerlijke warming-up, de  dribbeltechniek door middel van het FORMULE 1 spel. Een gaaf spel waarbij je enorm hard moet rennen in cirkel om de andere in te halen en zo te strijden voor je team. Goed warm worden.. Na de warming up hebben we een estafette-spel gespeeld. Lekker actief begonnen dus 🙂

Daarna door met het 4 tegen 4 toernooi, waarbij een ieder punten kan scoren voor de beker. Winnen bekent 3 punten, Gelijkspel 2 punten en Verliezen 1 punt. Iedereen scoort dus sowieso een punt!! Goed voor ons als trainers om in elke leeftijdscategorie te zien hoe het niveau is en hier ook deze dagen op in te kunnen spelen! Na deze kleine partijen (lekker veel balcontacten en veel goals) naar binnen voor de lunch.

Na de lunchpauze zijn we het fantastische 4-Skills Kickball-spel gaan spelen met alle kinderen. Een spel waarbij menig kind zegt dit het leukste te vinden van de dag. Het is een soort slagbal-spel alleen dan in de vorm van voetbal en lekker rossen met de bal wanneer je aan de beurt bent.  Het team van trainer Faisal won met 9-4 van het team van trainer Omar en uiteraard wordt er op dag 2 gespeeld voor revanche.

De laatste 3 kwartier hebben we afgerond (met de groepen verdeeld op leeftijd en niveau) in het 4 tegen 4 toernooi om strijd voor de beker.
Elke keer weer strijden in een ander team met andere spelers. Hierbij stimuleren wij de spelers om elkaar positief te coachen en lekker hun skills eruit te gooien. Mooi om te zien!

Dag 2: begon weer met de warming up; het Aliën-spel, een soort tikkertje alleen dan met een prachtig verhaal en uiteraard een voetbal.
Daarna hebben we een gaaf dribbelparcours gespeeld waarbij de kinderen een trucje konden leren en laten zien. Na de pauze hebben we het verrekijk-voetbal gespeeld, dit was nog een behoorlijke uitdaging voor een ieder. Vervolgens hebben we het DUOvoetbal gespeeld waarin ze met zijn vieren of drieën in een broek konden rennen. Samenwerken op een hilarisch niveau. Dit leverde prachtige beelden en foto’s op welke ook terug te vinden zijn op onze facebook. Erg grappig! Wat hierin opviel was dat ze echt moesten samen werken, dit ging erg goed! Ze bedachten eigen tactieken om het snelst de bal met z’n alle te pakken.
Daarna hebben we in de pannakooi gespeeld, wat een fanatieke voetballers zeg! Iedereen heeft prachtige bewegingen, panna’s en doelpunten gemaakt. Super!
Ook het Kickbal-spel kwam weer terug op deze dag. Team Omar heeft dit keer revanche genomen op team Faisal en won met maar liefst 10-0.

De laatste 3 kwartier hebben we weer afgerond (met de groepen verdeeld op leeftijd en niveau) in het 4 tegen 4 toernooi om strijd voor de 4v4 beker. Elke keer weer strijden in een ander team met andere spelers. Hierbij stimuleren wij de spelers om elkaar positief te coachen en lekker hun skills eruit te gooien. Mooi om te zien! Hierna heeft iedereen 5 penalties genomen om zich voor te bereiden op morgen; de finale dag. 

Dag 3; de finale dag:  In de ochtend zijn we begonnen met de warming up; wij als coaches tegen de spelers. Wat een strijd zeg; 3 coaches plus een keeper tegen 14 kinderen.. pff.. Wij als coaches konden het opbrengen om 8 doelpunten te maken, maar dit rekende niet op tegen de doelpunten van team 4-skills.. Zij wonnen met maar liefst 12 doelpunten!

Na de ochtend pauze, zijn we begonnen met de 2 tegen 2 wedstrijden, waarvoor een ieder weer punten kon scoren voor op zijn certificaat.
Na 6 wedstrijden van 3 te hebben gespeeld en een hoop punten te hebben verzameld zijn we door gegaan naar de FUN-game genaamd; Candyball. Hierbij staan 4 partijen rondom een vierkant met een ieder een voetbal aan zijn voet. In de midden ligt een bal gewikkeld in een hesje; de CANDYBALL. Deze moesten ze proberen te schieten over de lijn van de tegenstanders. Een erg leuk spel waarbij ook leuk beeldmateriaal van is gekomen. Neem hiervoor een kijkje op onze facebookpagina.

Na de lunch even lekker poolvoetbal en pannavoetbal spelen met een heerlijk achtergrond muziekje.. Dat speelt toch altijd wel lekker en brengt een leuke sfeer.

We maakten ons op voor de 3 onderdelen; freestyle, dribbelrace en penaltybokaal. De groep werd weer verdeeld in Seniors en Juniors.
Na een spannende finale kregen de winnaars een mooie prijs en ging iedereen moe en zeker voldaan weer naar huis. Over een paar maanden zijn ze er weer; de 4-Skills-voetbaldagen bij Rohda’76 !!

Via deze weg willen wij als organisatie ook de dank uitspreken naar Rohda’76 voor het beschikbaar stellen van de accommodatie.
Tevens willen wij nogmaals Keeper Jan Geert van Asselt ( Rohda’76-1 ) bedanken voor het keepen bij de penalty’s waar wij hebben kunnen genieten van prachtige reddingen en ook hele mooie doelpunten!

We hopen alle deelnemers weer terug te zien bij onze volgende voetbaldagen 17 t/m 19 juli, en hopelijk dan met nog veeeeeeel meer vriendjes en teamgenootjes!!
Wij kijken er in ieder geval weer ontzettend naar uit!

Opgeven voor deze voetbaldagen kan al via: http://www.4-skills.nl/programmas/4-skills-voetbaldagen/.

Geniet mee met de foto’s en video’s op onze Facebook pagina van 4-skills Soccer Academy. Hier is alles terug te vinden van de afgelopen 3 voetbaldagen.
Er zijn op de finale dag ook een aantal mooie foto’s gemaakt door Danny van Rebonieuws.

Wij bedanken u voor uw vertrouwen in onze organisatie en hopen uw kind(eren) een fantastische ervaring te hebben bezorgd.

Sportieve groeten,

Joshua Agteres, Omar Putzu en Faisal Talouka


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie