0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 1 blijft 4e klasser

Rohda’76 1 blijft 4e klasser

Door Kees van der Wilk | 24 juni 2017 | Nieuws

Rohda’76 1 redde het niet om de promotie naar de 3e klasse te halen. Helaas ging het eigenlijk zoals de supporters zeggen weer eens een paar keer op de Rohda manier fout. In de eerste wedstrijd die met 1-0 werd verloren werd het doelpunt gemaakt door een grote fout van een verdediger. In de tweede wedstrijd waarin Rohda door een prachtige goal van Mitchell v Waveren op een 1-0 voorsprong kwam, ging het weer eens een minuut voor tijd fout en schoot een speler van Rohda in zijn eigen doel en hielp zo Spartaan’20 aan de gelijkmaker en was hetna  deze wedstrijd alweer klaar voor Rohda. De laatste wedstrijd tegen Hekelingen waar voor beide teams niks maar op het spel stond werd met 1-0 verloren. Ondanks dat er geen promotie werd behaald is het positieve dat er drie B junioren in actie zijn gekomen die het prima deden.

Foto’s van deze wedstrijden Klik hier >>>


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie