0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 blijft vierdeklasser

Rohda’76 blijft vierdeklasser

Door Ad van den Herik | 4 juni 2017 | Nieuws

Ook komend seizoen voetbalt Rohda’76 in de vierde klas. De Bodegravers bleven in de laatste wedstrijd van de nacompetitie steken op 0-0 tegen DUNO. Zelfs een overwinning zou geen promotie hebben opgeleverd. Concurrent Zwarte Pijl won ook zijn derde wedstrijd. Daarmee bemachtigden de Rotterdammers terecht een ticket voor de derde klas en gaven ze Rohda’76 het nakijken.

De spelers van Rohda’76 knokten voor wat ze waard waren, maar de echte overtuiging en het vernuft ontbraken. DUNO speelde compact en gaf de thuisclub nauwelijks ruimte. In de eerste 45 minuten zorgde alleen een kopbal van Roy Snijder voor enige dreiging, maar die inzet pareerde de boomlange Haagse doelman vakkundig.

Na de rust drong Rohda’76 nog meer aan, maar de stugge gasten bleven zonder veel moeite overeind. Alleen een vrije trap van Stephan Wahl kon de DUNO-goalie met moeite uit zijn doel houden en in blessuretijd – bij een scrimmage in de Haagse zestien – verdween de bal voorlangs. Aan de andere kant mocht Rohda’76 niet mopperen dat de gasten slordig omsprongen met de ruimte en kansen die zij kregen: 0-0 derhalve.

Foto-onderschrift: De net 17-jarige Wessel Sterk in duel met een DUNO-verdediger. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie