0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 definitief vierdeklasser

Rohda’76 definitief vierdeklasser

Door Ad van den Herik | 25 juni 2017 | Nieuws

Een paar dagen mocht Rohda’76 nog dromen van een plaats in de derde klas. Nadat de Bodegravers via de nacompetitie naast promotie grepen, bood de KNVB alle nummers twee van nacompetitie alsnog de gelegenheid een gooi te doen naar een hoger niveau. Dan had de ploeg van Boris van Es afgelopen zaterdag wel als winnaar van het veld moeten stappen van een toernooi met zeven andere clubs. Helaas was de rol van Rohda’76 eigenlijk al na de eerste groepswedstrijd uitgespeeld. Tegen Oegstgeest was Rohda’76 weliswaar de betere ploeg, maar de tegenstander strafte een moment van nonchalance in de Rohda-afweer genadeloos af, 0-1. ,,Voetballend gezien hadden we wel in de finale kunnen staan, maar de echte overtuiging heb ik vandaag niet gezien. Het is jammer, maar niet meer dan dat,’’ stelde Van Es na afloop vast.

In de tweede partij tegen het Rotterdamse Spartaan’20 leek een voltreffer van Mitchell van Waveren goed voor de drie punten, maar een eigen doelpunt vlak voor tijd betekende alsnog een remise, 1-1. In de afsluitende voetbalpot stond er voor de Bodegravers niets meer op het spel. Dat gaf Van Es de gelegenheid om alle wisselspelers speeltijd te geven, waaronder een aantal B-junioren. De wedstrijd om des keizers baard tegen Hekelingen ging met 1-0 verloren. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Rockanje. De kustploeg mag zich nu derdeklasser noemen.

Foto-onderschrift: Rohda-trainer Boris van Es: ,,Jammer.’’
Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie