0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Boris van Es (Rohda’76) legt de lat hoog

Boris van Es (Rohda’76) legt de lat hoog

Door Ad van den Herik | 9 juli 2017 | Nieuws

,,Het wordt een interessant seizoen, waarin ons doel promotie zal zijn,’’ reageert Rohda-trainer Boris van Es op de nieuwe competitie-indeling van de KNVB. Daarmee legt hij de lat hoog voor zijn elftal dat afgelopen seizoen als tweede eindigde achter kampioen FC Oudewater.

De voetbalbond koppelde Rohda’76 in de vierde klas C uitsluitend aan ploegen uit de streek. De Bodegravers treffen naast enkele bekende tegenstanders ook vier degradanten uit de derde klas én nieuwkomer Woerden. De Woerdenaren switchten van de zondag eerste klas naar de zaterdag vierde klas. Ook de derby met het Nieuwerbrugse De Rijnstreek staat weer op het programma. ,,Ik denk dat het een leuke poule is waarin de verschillen niet zo heel groot zijn. Of er een ploeg topfavoriet is, kan ik niet aangeven. Aarlanderveen is flink versterkt dus die kan zo maar bovenin eindigen,’’ gist Van Es.

De competitie start dit jaar op zaterdag 23 september. De indeling is als volgt: Aarlanderveen, Floreant, Kamerik, Linschoten, Moerkapelle, NSV’46, Rijnstreek, Rohda’76, Siveo’60, Sportief, SPV’81, Woerden, Woubrugge en Zevenhoven.

Foto-onderschrift: Rohda’76 is onder andere weer gekoppeld aan buur De Rijnstreek. Archieffoto


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie