0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Word Oranjeleeuwin via Rohda’76

Word Oranjeleeuwin via Rohda’76

Door Ad van den Herik | 12 augustus 2017 | Nieuws

Welk meisje van 6 tot 16 jaar droomt er niet van: voetballen zoals onze Oranjeleeuwinnen dat deden op het Europees Kampioenschap. Lekker pingelen als Lieke Martens. Of zo makkelijk scoren als Vivianne Miedema. Je tegenstander dollen zoals Shanice van de Sanden dat liet zien.

De eerste stap is dan wellicht om naar de inloopdag te komen die Rohda’76 vanaf 13.00 uur organiseert op zaterdag 26 augustus. Voor deze meideninstuif staan  op het Rohda-complex aan de Broekveldselaan 2 niet alleen enthousiaste trainers en trainsters klaar, maar ook meisjes die nu al met veel plezier voetballen bij Rohda’76. Wie een kijkje komt nemen, mag meetrainen en krijgt een rondleiding over het sportcomplex. Uiteraard staat er na afloop wat te drinken klaar. En wie daarna de smaak te pakken heeft, maar toch nog een beetje twijfelt over een lidmaatschap, kan nog drie keer gratis een training volgen. Een vriendinnetje meenemen? Prima hoor. Hoe meer meiden, hoe gezelliger. Gewoon makkelijk zittende kleding en schoenen aantrekken en ballen maar.

Nu al iets meer willen weten over Rohda’76? Kijk dan op www.rohda76.nl of  https://nl-nl.facebook.com/Rohda76/

Foto-onderschrift: Impressie van een eerder georganiseerde vriendinnendag bij Rohda’76.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie