0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 herrijst.

Rohda’76 herrijst.

Door Ad van den Herik | 24 september 2017 | Nieuws

Na een uur spelen en een 3-0 achterstand gaf niemand nog een stuiver voor de kansen van Rohda’76. In de laatste 30 minuten herrezen de Bodegravers als een heuse Phoenix uit de eigen as om uiteindelijk met een 3-3 eindstand van het veld te stappen.

Rohda’76 startte slap en keek halverwege de eerste helft terecht tegen een 2-0 achterstand aan. En net na de wissel van speelhelft moest keeper Nova Markarian voor de derde keer de gang naar het net maken, 3-0. Een paar minuten later volgde de ommekeer na de aansluitingstreffer door Steven Holthuijsen, 1-3. Toen Jaap Veldhuijzen met een rake kopbal de marge verkleinde tot één doelpunt, kreeg Rohda’76 zelfs zicht op een beter resultaat. Dat kwam er ook in de vorm van een puntendeling. Op schitterende wijze schoot Stephan Wahl van rond de middenlijn de gelijkmaker binnen, 3-3.

Aanstaande zaterdag speelt Rohda’76 thuis tegen Kamerik. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift:  Jaap Veldhuijzen kopt de 2-3 binnen. Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie