0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 simpel langs Ommoord

Rohda’76 simpel langs Ommoord

Door Ad van den Herik | 10 september 2017 | Nieuws

In de tweede bekerwedstrijd hoefde Rohda’76 niet tot het gaatje te gaan om de volle winst over de streep te trekken. SV Ommoord had op het Bodegraafse kunstgras weinig in te brengen: 3-0.

Ringo van den Berg – dit seizoen overgekomen van buur De Rijnstreek – liet in een goede indruk achter tegen de Rotterdammers. Door een blessure miste de nieuwkomer de start van het seizoen. Spelend vanaf de rechter flank toonde de nieuwkomer zich een aanwinst voor het team van coach Boris van Es. Na een vlot lopende aanval bereidde Van den Berg keurig de 1-0 (Roy Snijder) voor en zelf zette hij zijn handtekening onder de derde treffer. De 2-0 kwam van de voet van Steven Holthuijsen. De mee naar voren gekomen verdediger lobde de bal bekwaam over de uitkomende doelman heen: 2-0. Op dat moment telden de bezoekers nog maar 10 veldspelers. De scheidsrechter trok voor een vliegende tackle op de enkels van Van den Berg een rode kaart. Die overtalsituatie leverde in de tweede helft nog een derde treffer op: 3-0.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 weer thuis voor de beker. Dan komt Maense FC naar sportpark De Broekvelden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Roy Snijder – hier op archiefbeeld – opende namens Rohda’76 de score.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie