0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » SPV’81 MO11/1 – Rohda’76 MO11/1

SPV’81 MO11/1 – Rohda’76 MO11/1

Door Annemiek van der Meer | 24 september 2017 | Wedstrijdverslagen

In the pocket!

Vandaag spelen de meiden van de MO11 de eerste wedstrijd voor de najaarscompetitie. Uit tegen SPV in Polsbroek. Het is even zoeken en we rijden bijna het bruggetje en de ingang naar het sportpark voorbij, maar we zijn er op tijd, de zon schijnt en we hebben er weer hartstikke zin in!

Zoals vorige week speelt het spel zich vooral af voor het doel van de tegenstander. Het is spannend spel, met veel kansen voor Rohda maar toch ook met een verdediging en een keepster waar we maar niet langs komen. Esther scoort bijna, na een voorzet van Melissa. Tessel geeft een prachtige hoekschop voor. Dune schiet net naast, Melissa ramt de bal net over het doel. Het is eigenlijk te vol voor het doel, het wordt een beetje kluitjesvoetbal. SPV krijgt de bal maar niet weggewerkt, maar Rohda krijgt die bal maar niet in het net. Spanning alom! Achterin zijn Rosalin en Emma goed bezig, ze vormen samen een betrouwbare verdediging. Tessel is op het middenveld goed storend bezig. Dan mag Tessel weer een hoekschop nemen. Fleur vangt de bal op en geeft een voorzet op Esther. En Esther scoort!!!  0-1 voor Rohda, hartstikke verdiend! We drukken meteen door. Een plotseling schot van Tessel wordt naast het doel gewerkt. Ze neemt zelf weer de hoekschop. Er ontstaat verwarring voor het doel, Melissa profiteert en peert hem met een prachtig hoog schot over de keeper heen, 0-2! En dan is het rust, we kunnen even van de lol bekomen bij een bekertje ranja.

Joyce heeft de eerste helft prima gekeept, maar wil nu toch ook bijdragen in het veld. Dune neemt, hoe spannend ze het ook vindt, dapper de keepershandschoenen van haar over in de tweede helft. De eerste kans na de rust is direct voor Joyce. Helaas gaat de bal net naast. Mooi samenspel op het middelveld levert bijna weer een doelpunt op, Esther komt er net niet doorheen. Emma zoekt de ruimte op en probeert het met haar befaamde lob. Lukt ook net niet. Dan schiet ze op de paal. Rohda houdt de druk hoog! SPV breekt dan toch door de Rohda verdediging heen. In eerste instantie zorgt Dune voor een mooie redding. Vijf minuten later scoort SPV echter na een mooie actie alsnog, 1-2. Een minuut later fluit de scheidsrechter af. Yes, die winst hebben we ook maar mooi binnen! En de overwinning wordt opgedragen aan coach Mark de Vos, die de avond tevoren een flinke blessure heeft opgelopen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie