0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en sponsoren tekenen contracten

Rohda’76 en sponsoren tekenen contracten

Door Ad van den Herik | 16 oktober 2017 | Nieuws

Onlangs bereikte Rohda’76 overeenstemming met maar liefst zes hoofdsponsoren. Het gaat om zes lokale bedrijven, te weten Bodegraafse Bewakings Dienst (BBD), De Knikker Keukens, Domburg Bodegraven, Lok Techniek, Domburg van der Panne en Projectbureau Rijnland. Vertegenwoordigers van deze ondernemingen en het verenigingsbestuur zetten voorafgaand aan de competitiewedstrijd Rohda’76 tegen Floreant hun handtekening onder de contracten.

De spelers van het eerste en tweede elftal gaan zich hullen in de nieuwe tenues, net als de hoogste junioren. De elftallen gaan – bij toerbeurt – drie verschillende tenues dragen waarop twee reclame-uitingen op één shirt staan.

Foto-onderschrift: Vlnr: Kees de Jong (penningmeester Rohda’76), Dirk van Meijeren (Rijnland), Leen Vonk (BBD), Edwin van de Panne (Domburg van de Panne), Janine de Knikker (De Knikker Keukens), Roelof Lok (Lok Techniek), Peter Domburg (Domburg Bodegraven) en Erik Dijk (sponsorcommissie Rohda’76).
Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie