0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 na rust over Sportief heen

Rohda’76 na rust over Sportief heen

Door Ad van den Herik | 22 oktober 2017 | Nieuws

Een klein uur had Rohda’76 nodig om Sportief op de knieën te krijgen. Na een brilstand bij rust liepen de Bodegravers uiteindelijk toch nog vrij eenvoudig weg van de ploeg uit Woerdense Verlaat, 0-4. ,,Het was best een lastige wedstrijd,’’ bekende coach Boris van Es. In de eerste 45 minuten was zijn team wel de bovenliggende partij, maar kansen voor Stephan Wahl, Tim van der Werf en Roy Snijder leverden niet het gewenste resultaat op.

Na het kopje thee ging het beter. Eerst vond Mitchell van Waveren het net, 0-1. Twintig minuten voor tijd maakte invaller Esli Westmaas de bevrijdende 0-2. ,,Esli was zo gedreven. Hij maakte op dat moment echt het verschil,’’ constateerde Van Es. Daarna was het de beurt aan Van der Werf. De frêle technicus benutte eerst een strafschop en niet veel later promoveerde hij een vrije trap van Wahl tot een treffer, 0-4.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 weer uit. Dan gaan de blauwhemden op bezoek bij Linschoten. Aanvang 15.00 uur.

Foto-onderschrift:  Esli Westmaas snelt langs zijn tegenstander.

Foto Kees van der Wilk
Foto’s van deze wedstrijd


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie